Over ons

Als ‘huisdierouders’ voelen we ons gepassioneerd dat er meer moet worden gedaan om het voortdurende geluk en het dagelijks welzijn van onze honden te garanderen. Wij geloven dat we de constante loyaliteit en het gezelschap van ons huisdier moeten respeacteren en belonen met een breed scala aan zorgvuldig gemaakte, voedingskundige traktaties die het best de impliciete banden en het diepgewortelde vertrouwen tussen de eigenaar van een huisdier en een huisdier weerspiegelen.

De Pawfect Manier

PRODUCTEN MET HOGE KWALITEIT

  • 100% volledig natuurlijk, graanvrij en zonder kunstmatige, reageerbuisproducten (geuren, aroma’s…)
  • Hoogwaardige, volledig natuurlijke ingrediënten van superieure kwaliteit, in overeenstemming met de nieuwste voedingstechnische inzichten.
  • Zeer lange houdbaarheid

GEZONDE INGREDIËNTEN

  • Boordevol natuurlijke, schone voedingseigenschappen (heilzame vitaminen, voedingsstoffen……)
  • Rijk aan goed afgeronde, lonende (& soms exotische) smaken en texturen
  • Op maat gemaakt voor verschillende rassen, verschillende groottes

ONZE VISIE

 

We willen het saaie, ‘nutritioneel sombere’ landschap van massaal geproduceerde/oververwerkte producten, traktaties met transportbanden, kortzichtige snacks met twijfelachtige, tweederangs ingrediënten, zinloze vulstofgranen, scrupuleuze vermommingszouten en -suikers en synthetische stoffen (smaken, geuren & kleurstoffen) aanpakken.

We Wij beseffen dat veel van de gezonde, dieetdoorbraken die nu vorm geven aan steeds betere menselijke diëten, de potentie hebben om de gezondheid en het geluk op lange termijn van uw hond echt te verbeteren, die dat zeker verdienen.

Bij Pawfect Foods negeren we de kortzichtige overtuiging dat honden enkelsporige carnivoren zijn en nemen we in plaats daarvan een meer ‘flexitaire’ visie aan die de onontkoombare waarheid accepteert dat eersteklas fruit, groenten, kruiden en zuivel extra voedingsintegriteit en heilzaamheid in het dagelijkse dieet van elke hond brengt.

Onze agenda voor schoner eten met baanbrekende, volledig natuurlijke dagelijkse traktaties zijn met liefde gemaakt in kleine, handgemaakte partijtjes om de gezondheid en het geluk van uw viervoeter op de lange termijn te cultiveren..

ONZE MISSIE

 

Nieuwsgierige denkers in combinatie met een hardnekkige weigering om nooit stil te staan zorgen ervoor dat Pawfect Foods altijd een draaideur van smakelijke, geheel natuurlijke traktaties zal zijn, geplukt uit de weelderige voorraadkast van de natuur..

Of het nu gaat om trektochten op grote hoogte in de Himalaya, complexe leveringsketens in slechte weersomstandigheden, afdingen met yak- of kamelenhoeders, strandjutterij aan de kust of het vinden van paradijselijke tropische boomgaarden; we gaan altijd een stapje verder in het opsporen van het volgende baanbrekende ingrediënt.

Kortom, we zullen onze inspanningen blijven richten op het vinden en produceren van de beste hondensnacks met fantastische smaken, voedingswaarde en bewonderenswaardige herkomst van de ingrediënten, die de kwaliteit van het leven van honden overal in de wereld zullen helpen verbeteren.

ONZE BELOFTE

Onze producten bevatten ingrediënten geschikt voor mensen

Waarom zou u zelfs maar overwegen om uw hond iets te voeren wat u zelf niet kunt verteren? Wij staan erop dat al onze ingrediënten 100% natuurlijk, menselijk, glutenvrij en vrij van luie, synthetische nare stoffen (conserveringsmiddelen, kleurstoffen…..) zijn.

Doordachte, vooruitstrevende recepten

Elk recept dat we nu of in de toekomst maken zal natuurlijk, voedzaam en onmiskenbaar lekker zijn. We houden onze ingrediënten bewust schoon en opgeruimd, waarbij we de voorkeur geven aan kleine hoeveelheden van de beste ingrediënten die voortdurend gecombineerd worden om werkelijk onvergetelijke snack-oplossingen te creëren.

Ethisch & duurzaam ingekochte ingrediënten

Wij werken met hoogopgeleide boeren en herders die onze voedselpassie en onberispelijke kwaliteitswaarden delen. Elke medewerker van Pawfect Foods zal een grondige en rigoureuze opleiding volgen die voldoet aan de hoogste voedselveiligheids- en kwaliteitsnormen die overal worden gehanteerd en deze zelfs overtreft. Onze zorgvuldige processen zorgen ervoor dat elk ingrediënt nauwkeurig kan worden getraceerd tot aan de bron.

Productievestigingen van wereldklasse

Onze ultramoderne productiefaciliteit in India is een erkende dierenvoederfaciliteit & HACCP, ISO-22000-2018 gecertificeerd en BRC gecrediteerd.

We speuren de planeet af naar de allerbeste ingrediënten van menselijke kwaliteit: melk, fruit, groenten en kruiden, die ons naar enkele van de meest ongerepte, ongerepte gebieden ter wereld leidt, van de met sneeuw bedekte Himalaya en verre woestijnen tot tropische boomgaarden en idyllische kustlijn.

Adres

Natural Dog & Cat Food b.v.

p/a Hongkongstraat 25
3047 BR Rotterdam
The Netherlands

Phone: +31 (0) 85 484 47 61

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

15 + 6 =

Wees geen vreemdeling

Wij zijn een bonte verzameling van hondenliefhebbers die niets liever doen dan een praatje maken; we praten over alles, van het welzijn van uw hond tot onze volledig natuurlijke hondensnacks.