Nature’s Munch

Heerlijk gevriesdroogd fruit dat uw hond voedt en gezond houdt

NATURE’S MUNCH

Niemand suggereert dat honden geen carnivoren zijn en toch houden we vast aan een meer ‘flexitaristische’ mentaliteit, die een gezond vleugje fruit, groenten en kruiden omarmt, die integraal deel uitmaken van uw vierbenige levensgezel dat in goede gezondheid blijft.

Hier bij Pawfect Foods hebben we een aantal van de best gevulde boomgaarden, volkstuinen en plantages op één lijn gebracht om een aantal van de beste fruit- en groentethema’s te creëren. Geen ‘mysterieuze’ ingrediënten of bewaakte geheime familierecepten, alleen de beste, voedselrijke gewassen van de natuur, een combinatie van weelderige smaken, robuuste texturen en heilzame voeding.

VERRUKKELIJKE VERSE APPEL

Appels zijn een geïnspireerde, caloriearme snack vol met waardevolle voedingsstoffen. Of het nu gebruikt wordt als gezond tussendoortje of als een smakelijk trainingshulpmiddel, deze traktaties verpakken een aangenaam knapperig product. Vol met nuttige voedingsvezels en vitamines A, C & K zijn deze traktaties vrij van natrium of verzadigde vetten.

Bovendien is het lage eiwitgehalte van deze pittige boomgaard traktaties ideaal voor oudere honden met de omega 3 & 6 vetzuren die de vacht en huid van een hond gezond houden, terwijl de aanwezigheid van fosfor en calcium essentieel is voor de gezondheid van het kraakbeen en de botten van uw hond. Men gelooft ook dat de anti-oxidanten die deze vruchten bevatten, kunnen helpen bij het voorkomen van kanker en degeneratieve aandoeningen zoals gewrichtsaandoeningen.

 

Group 246 INGREDIËNTEN: 100% natuurlijke rauwe, bergappel kauwstaven voor honden

  OVERHEERLIJKE PAPAJA TRAKTATIES

  Een sappige hondensnack boordevol vitaminen (A, E, K & C), mineralen en anti-oxidanten. Als een ander beroemd ‘superfruit’ zit Papaja vol met goede vezels en papaïne, een spijsverteringsenzym dat bewonderd wordt om zijn kalmerende werking op de maag en de vertering van eiwitten.

  Beter nog, papaja bevat handige anti-parasitaire eigenschappen die ongewenste bezoekers op afstand houden. Een slechte adem is vaak een aandoening die uit de maag komt. Papaja helpt zeker bij de afbraak van schadelijke gassen en ongewenste geuren.

   

  Group 246  INGREDIËNTEN: 100% natuurlijk rauw, papaja kauwstaaf voor honden

   VLEZIGE POMPOEN TRAKTATIES

   Nog een andere voedingsrijke zoete traktatie uit de voorraadkast van de natuur, laag in calorieën, maar toch steeds vol met essentiële mineralen en vitaminen..

    

   Naast de veelgeprezen vitamine AA (bètacaroteen) zit de pompoen boordevol kalium dat bijdraagt aan de bloeddrukregulatie, de gezondheid van de spieren verbetert en de gezonde stofwisseling van uw hond bevordert in combinatie met de eveneens aanwezige vitamine C, ijzer, magnesium, fosfor en foliaten.

   Pompoen als supervoedsel is een aantrekkelijke bron van oplosbare/onoplosbare vezels die zowel diarree als constipatie bij honden kan genezen.

    

   Group 246 INGREDIËNTEN: 100% natuurlijke, ‘boerderijverse’ pompoen kauwstaven voor honden.

    HEMELSE MANGO TRAKTATIES

    Deze verrukkelijke traktaties worden wereldwijd bewonderd als het gaat om het ondersteunen van de gezonde levensstijl van uw hond.

     

    Aangevuld met de vitamines A, B6, C, E & K, mineralen: kalium, calcium, magnesium en flavonoïden alfa- en bètacaroteen; deze traktaties ondersteunen het immuunsysteem, het gezichtsvermogen en de gezondheid van de botten van uw hond, terwijl de aanwezigheid van glutaminezuur de neurotransmitterfunctie in de hersenen ondersteunt; wat het geheugen en de concentratiefuncties ondersteunt.

     

    Group 246 INGREDIËNTEN 100% natuurlijke, ‘verse plantage’ mango kauwstaven voor honden

    ZINNENSTRELENDE ANANAS TRAKTATIES

    Nog een andere voedingsrijke les van Moeder Natuur!

     

    Deze keer zijn de van nature voorkomende mineralen onder andere mangaan, koper, kalium, magnesium, ijzer en een lichte toevoeging van calcium, fosfor en zink die het behoud van een gezond immuun- en spijsverteringssysteem ondersteunt.

    Ananassen bevatten ook broomloog, een bijzonder nuttig enzym dat helpt bij de afbraak van overtollig eiwit, zodat het lichaam van uw hond andere voedingsstoffen efficiënter kan opnemen. Als u bedenkt dat de meeste diëten van honden meestal wat ‘eiwitrijk’ zijn, dan kunt u de voordelen van ananas op prijs stellen. Het zorgt namelijk voor een ‘goed geoliede’ darmbeweging..

     

    Group 246 INGREDIËNTEN: 100% natuurlijke, tropische ananas kauwstaven voor honden

    KROKANTE KOKOSNOOT TRAKTATIES

    De knapperige kokosnotensnacks weerspiegelen hun belangrijkste voordelen voor de mens en bieden een handige, snack voor elke hond met ‘zware botten’ die een beetje gewicht wil verliezen.

    Omdat kokosnoot veel laurinezuur bevat, is het perfect om de gezonde stofwisseling van een hond te ondersteunen en tegelijkertijd te helpen bij het afvallen.
    Laurinezuur heeft een welverdiende reputatie voor het bestrijden van virussen, schimmelinfecties en ringwormen, terwijl het ontstekingen vermindert en pijnlijke wonden/gewrichten sneller helpt genezen.


    Laten we niet vergeten dat kokosnoten ook geprezen worden om hun heilzame ontgiftende werking!

     

    Group 246 INGREDIËNTEN: 100% natuurlijke, ‘kust’-kokosnoot kauwstaven voor honden

    We speuren de planeet af naar de allerbeste ingrediënten van menselijke kwaliteit: melk, fruit, groenten en kruiden, die ons naar enkele van de meest ongerepte, ongerepte gebieden ter wereld leidt, van de met sneeuw bedekte Himalaya en verre woestijnen tot tropische boomgaarden en idyllische kustlijn.

    Adres

    Natural Dog & Cat Food b.v.

    p/a Hongkongstraat 25
    3047 BR Rotterdam
    The Netherlands

    Phone: +31 (0) 85 484 47 61

    Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

    1 + 11 =

    Wees geen vreemdeling

    Wij zijn een bonte verzameling van hondenliefhebbers die niets liever doen dan een praatje maken; we praten over alles, van het welzijn van uw hond tot onze volledig natuurlijke hondensnacks.